Poslovna i industrijska fotografija
Osim fotografiranja vjenčanja, naš posao se bazira i na poslovnoj te industrijskoj fotografiji. To uključuje fotografiranje ljudi, poslovnih prostorija, okruženja, samih tvrtki, fotografiranje proizvodnih područja tvrtki, nekih posebnih proizvodnih procesa koji traže posebnu opremu i tehniku fotografiranja, što zbog svjetla, nezgodnih uglova, prilaza i slično. Osim toga bavimo se i fotografiranjem Vaših radova(građevina, dizajn interijera, proizvoda, hrane, pića), a može se dogovoriti i suradnja te za Vas pratimo i dugoročnije razvojne procese unutar i izvan tvrtke. Osim samog procesa fotogorafiranja, mora se uzeti u obzir da sve fotografije koje vi dobivate prolaze složene procese obrade kako bi ih što više prilagodili Vašim potrebama i željama. U ovom poslu veoma je bitan i taj faktor obrade, zapravo, on nosi polovicu vrijednosti fotografije, jer je njihova prilagodba ciljanoj publici također veoma bitan dio ove grane fotografije.
Ukoliko imate potrebu za profesionalnim setom fotografija Vaše tvrtke, zaposlenika ili proizvodnih pogona i procesa, možete nam se obratiti putem maila foto@ludbreg-galerija.com ili nas osobno posjetite u studiu gdje možemo sve detaljno dogovoriti. Kao i uvijek truditi ćemo se se da iz onoga čime raspolažete pažljivo planiranim, obrađenim i pripremljenim fotografijama iznesemo maksimum i Vašim klijentima predstavimo ono čime se bavite na najbolji mogući način.

Studijska fotografija
Profesionalne studijske fotografije naša su svakodnevnica i neophodne su kako bi se izrazila puna ljepota i potencijal određenog motiva. Sama potreba za nečim lijepim potaknula je ljude da uživaju u detaljima. Studijske fotografije, a i one terenske veoma su važne za dočaravanje ljepote motiva koji se fotografira. Stoga, ukoliko imate slične potrebe i želje ne oklijevajte, javite nam se, a mi ćemo Vaše motive(portreti, fotografije u prirodi, amabalaže, proizvode, dizajne i slično) pokušati što više približiti Vašim željenim rezultatima. Mislite se baviti manekenstvom ili se već bavite, a nemate gdje obaviti povoljno i profesionalno fotografiranje, mi smo pravi odabir za Vas, jer osim samog fotografiranja sve fotografije biti će dodatno obrađene i osim obrade i foto sessiona nudimo Vam i razne vrste albuma i book-ova gdje možete na najbolji moguči način prezentirati svoje zamisli. Naše usluge odnose se ne samo na fotografiranje u studiu, već i rad na terenu, ovisno o Vašim željama.

Fotografija djece/okviri
Osim poslovnih studijskih vršimo i fotografiranje Vaših najmlađih u raznim pozama i sa igračkama po želji(možete ponjeti i vlastite). Uz to nudimo mogučnost montaže djece na pozadine po želji(uglavnom su to njihovi omiljeni likovi iz crtića), kao i stavljanje prigodnih okvirića na slike.

Podijelite na: